Zatvori
Poslovni Puls
12/02/2015

Što "kuha" Todorić: Iz Uprave Agrokora odlaze čak tri člana

Nakon akvizicije Mercatora i uslijed novonastalih tržišnih potreba, Agrokor će u narednom razdoblju u nekoliko koraka usklađivati svoju organizacijsku strukturu, stoji u priopćenju iz kompanije...

Tako će nakon isteka mandata dosadašnjih članova Nadzornog odbora Agrokora Skupštini, uz Ivana Todorića, za nove članove biti predloženi Ljerka Puljić, Damir Kuštrak, Tomislav Lučić i Tanja Rukavina. Njihovo dugogodišnje iskustvo dat će snažan doprinos radu Nadzornog odbora kompanije.

Zaduženja koja su obavljali članovi Uprave Agrokora preuzet će ostali potpredsjednici. Tako će se Odjel financija spojiti s Odjelom strategije i tržišta kapitala, u nadležnosti potpredsjednika Ivana Crnjca. Upravljanje poslovima iz područja odgovornosti Ljerke Puljić i Damira Kuštraka rasporedit će se između potpredsjednika Ante Todorića, Hrvoja Balenta i Mislava Galića.

Kako bi se kvalitetno podržala promijenjena poslovna struktura Koncerna i osigurala baza za rast i razvoj u izmijenjenim tržišnim uvjetima, kompanija se u drugoj fazi priprema za dvije nove potpredsjedničke funkcije – IT i logistiku, stoji u priopćenju iz Agrokora.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram