Zatvori
Poslovni Puls
02/02/2015

Bivši direktor Vipneta pronašao novi posao u Atlanticu

S početkom veljače senior menadžment timu Atlantic Grupe na mjestu Starijeg izvršnog direktora Poslovnog razvoja, strategije i informacijske tehnologije pridružio se Mladen Pejković. Njegov dolazak na ovu poziciju predstavlja, ističu u ovoj kompaniji, značajno menadžersko pojačanje u daljnjem strateškom razvoju poslovnih operacija, stoji u priopćenju...

Kao stariji izvršni direktor Poslovnog razvoja, strategije i informacijske tehnologije Pejković na novoj poziciji aktivno sudjelovati u definiranju budućeg smjera razvoja kompanije prepoznajući i potičući rast kroz razvoj različitih strateških modela, uključujući akvizicije, poslovna partnerstva i kapitalna ulaganja, razvoj tehnologije, kao i razvoj internih inovacija. Osim neposredne odgovornosti za područje Poslovnog razvoja preuzima i nadležnost za upravljanje, razvoj i planiranje Informacijsko-komunikacijske tehnologije potrebne za održavanje i unapređenje poslovanja, razina usluga i konkurentnosti Atlantic Grupe.

Mladen Pejković u Atlantic Grupu dolazi s pozicije šefa za razvoj tehnologije u središnjici Telekom Austria Grupe (Chief Technology Development Officer Telekom Austria Group), uz koju je obnašao i funkciju člana Uprave za tehnologiju bjeloruskog Velcoma, druge po veličini članice Telecom Austria Grupe. Prethodno je, od 2008. do 2014. godine, bio predsjednik Uprave Vipneta Hrvatska.

2007 je bio prvi predsjednik Uprave Vip operatora u Makedoniji, a prije toga, od 2003., bio je član Uprave za tehnologiju Vipneta. Vipnetu se pridružio 1999. godine u start-up fazi kompanije, prije početka komercijalnog rada, a prethodno je radio u Kodak centru i HPT-u. Diplomirao je na Fakultetu za elektrotehniku i računarstvo u Zagrebu, gdje je danas član Savjeta fakulteta, a dodatnu poslovnu i menadžersku edukaciju stekao je na uglednim školama Harvard Business School, Chicago Booth School of Business i INSEAD, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram