Zatvori
Poslovni Puls
29/01/2015

Hanžeković postavio, pa smijenio predsjednicu Uprave EPH

Kako javlja Jutarnji list, Zrinka Vuković Berić, predsjednica Uprave Europapress holdinga, vraća se na svoj stari posao u Odvjetničko društvo Hanžeković i partneri, u kojem je radila kao direktorica financija i prokuristica...

Nakon što je na ovu funkciju postavljena prije tek nešto više od mjesec dana, o čemu je tportal pisao, Vuković Berić vraća se na svoje staro radno mjesto. Razlozi njezinog odlaska iz Uprave EPH nisu poznati, a kako ističe Jutarnji list, u Europapress holdingu nastavljaju se prema planovima procesi konsolidacije i unapređenja poslovanja u svim tiskanim i digitalnim izdanjima.

Promjene još nisu vidljive u sudskom registru. Odlaskom Vuković Berić u Upravi EPH ostaju Tomislav Wruss i Ante Samodol.

Vuković Berić je po struci ekonomistica, ima 40 godina, a karijeru je započela u Zagrebačkoj banci. Tri godine bila je članica Uprave HOK osiguranja. Od 2007. bila je direktorica financija u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri, a od 2012. i prokuristica. Prije šest godina postala je članica Nadzornog odbora Genere, čiji je većinski vlasnik također Marijan Hanžeković.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram