Zatvori
Poslovni Puls
22/01/2015

Đuro Đaković dobio posao u Francuskoj vrijedan 61 milijuna kuna

ĐURO ĐAKOVIĆ SPECIJALNA VOZILA d.d., tvrtka u sastavu ĐURO ĐAKOVIĆ grupe i francuski naručitelj ERMEWA FERROVIAIRE potpisali su ugovor o proizvodnji i isporuci teretnih vagona serije Falns 64 u vrijednosti od 61 milijun kuna. Ovaj ugovor predstavlja nastavak realizacije ugovora za istog naručitelja sklopljenog u kolovozu prošle godine, a vagoni će biti isporučeni tijekom drugog i trećeg kvartala 2015. godine...

Vagoni tipa Falns 64 su 4‐osovinski otvoreni vagoni namijenjeni za prijevoz rasutih tereta koji nisu osjetljivi na atmosferske utjecaje. Primjenom modernih tehnologija u konstruiranju i izradi vagoni su optimizirani kako bi se osigurala visoka nosivost od 70 tona uz minimiziranu vlastitu masu vagona. Slijedom specifičnih zahtjeva krajnjeg korisnika, uspješno su provedena ispitivanja vagona u teškim infrastrukturnim uvjetima.

Vagoni su certificirani prema važećim TSI standardima i ispunjavaju zahtjeve najnovijih tehničkih i sigurnosnih normi, a svojim značajkama omogućuju transport na svim europskim željeznicama normalnog kolosijeka.

Ovaj značajan posao na izvoznom tržištu važan je korak u smjeru revitalizacije kompanije čime se stvaraju preduvjeti daljnje provedbe plana strateškog restrukturiranja, koji kompaniji osigurava konkurentnost na stranom tržištu, stoji u priopćenju iz ĐĐ-a.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram