Zatvori
Poslovni Puls
29/12/2014

Na Kvarneru za blagdane oko 16 tisuća gostiju

Tijekom božićno-novogodišnjih blagdana na Kvarneru se očekuje gotovo 16.000 gostiju u 58 otvorenih hotela, hostela, kampova, pansiona i vila. Lijepa brojka koja veseli turističke radnike jer je to bolji rezultat nego lani u istom razdoblju...

Osim domaćih turista najviše gostiju očekuje se iz Italije, Njemačke, Slovenije i Austrije. Rezervacije za mini zimski odmor i doček Nove godine na Kvarneru počele su još prije više od mjesec dana. Gosti će se u pravilu zadržati pet dana, očekuju ih različiti programi, od glazbenih koncerata, novogodišnje lutrije, izleta do novogodišnjega kupa u podvodnom ribolovu u lošinjskome akvatoriju. Dobar dio onih koji potkraj godine dolaze na kvarnerske otoke stalni su gosti.

Naravno na samu Staru godinu najviše se građana očekuje na glavnim trgovima. Tako će Opatija novu 2015. godinu kao i njezini gosti dočekati na Ljetnoj pozornici gdje je organizirana 'Groznica novogodišnje večeri' uz glazbu 70-ih i 80-ih.

No među najvećim majstorima domaćinima svakako su istarski čiji agroturistički objekti zimi ožive najviše za blagdane. Posjećuju ih uglavnom domaći gosti koji u njima žele provesti ugodne blagdanske dane, javlja HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram