Zatvori
Poslovni Puls
29/12/2014

Društvo Naša Djeca i Optika Van Gogh daruju mališane Splita

Prosinac je mjesec darivanja, ali još važnije - prosinac je i mjesec kada drugima poklanjamo pažnju. Prepoznala je to optika Van Gogh koja u suradnji s Društvom Naša Djeca Split organizira humanitarno - obrazovnu akciju "Dani darivanja"...

"Jako nam je drago što je optika Van Gogh prepoznala naš prijedlog i odazvala se akciji darivanja. Kroz akciju djeca i njihovi roditelji će se upoznati s potencijalnim problemima korekcije vida te općenito o brizi za zdravlje naših najmlađih sugrađana. Nekim djevojčicama i dječacima ovo će biti i prvi posjet jednoj optici, pa su pripremljeni i prigodni poklon paketići za svu djecu", kazala je Zvjezdana Čagalj, predsjednica Društva Naša Djeca Split.

Voditeljica optike Van Gogh u Splitu Zrinka Ivušić je istaknula: „Zahvaljujući Društvu Naša Djeca Split akcija je odlično prihvaćena, do sredine idućeg mjeseca planiramo darovati oko 200 besplatnih poklon paketića."

Bogati poklon paketići sigurno će dodatno razveseliti splitske mališane u ovo blagdansko doba godine, sigurni su organizatori ove hvalevrijedne akcije.

PREDBILJEŽBOM DO BESPLATNOG POKLON PAKETIĆA
Optika Van Gogh Vid Morpurgova poljana 1, Split
Zainteresirani roditelji ili staratelji mogu dovesti svoje dijete uzrasta od 5 do 10  na preuzimanje besplatnog poklon paketića, Predbilježbe se obavljaju na telefonski broj 021 344 579 ,ili  021 612 585 svakim radnim danom od 9-13 h i popodne od 17-20 h .

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram