Zatvori
Poslovni Puls
08/12/2014

Poslovna večera ponovno u Zagrebu: U fokusu "E-learning"

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da nam se pridruže na 44. Poslovnoj večeri na temu „E-learning“, koja će se održati u Zagrebu u četvrtak 18.12.2014. u restoranu Pauza, Preradovićeva 34, Zagreb sa početkom u 20.00h...

Broj mjesta je ograničen na Poslovnoj večeri (15 mjesta). Cijena večere je 199,00kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Svoju ulaznicu možete uplatiti najkasnije do 17.12.2014. prijavom na web stranicu poslovnavecera.com

E-učenje (e-learning) je oblik edukacije na daljinu, koji se ostvaruje korištenjem suvremenih tehnologija. Ova vrsta edukacije ima mnogo prednosti nad klasičnim metodama,pogotovo ako nam je cilj educirati velik broj ljudi, na različitim lokacijama, u različito vrijeme. E-učenje u svijetu, a ni u nas, više nije nikakva novost. Na nekim od najvećih svjetskih sveučilišta ikompanija kombinacija klasičnog i e-obrazovanja već godinama je sasvim normalna pojava.

Na 44.Poslovnoj večeri saznat ćemo:

- Kako koristiti alate za e-learning?

- Na koji način implementirati e-learning u svoju okolinu?

- Kako povećati konkurentnost poduzeća koristeći alate e-learninga?

- Koje su prednosti učenja na daljinu?

Naš gost predavač je Iva Matasić, vlasnica firme Consulio, Inc. sa sjedištem u Palo Altu, California, te u Zagrebu, Hrvatska.

Fokus firme je na implementaciji e-learninga u kompanije, te uvođenje inovativnih tehnologija poučavanja. Iva je proaktivna i inovativna e-learning konzultantica, s višegodišnjim iskustvom implementacije ivođenja edukacijskih projekata u kompanijama poput (Sero Consulting Ltd., Interconnective Ltd., Harbinger Group Ltd., 3iLogic Ltd., American College of Management and Technology).

Uz regionalno tržište, orijentirana je na globalno tržište. Alumni je „The Founder Institute-a“, te autor mnogih publikacija koje prezentira na konferencijama. 2013. godine uvrštena je u 10 najboljih e-learning stručnjaka Europe, a njena ekspertiza uključuje: poduzetništvo, e-learning savjetovanje i edukacije, inovativne strategije učenja, R&D, strateško planiranje, loyalty marketing, te lobiranje.

VIŠE INFORMACIJA:

www.poslovnavecera.com

marko@poslovnavecera.com

tel: + 385 91 5974 238

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram