Zatvori
Poslovni Puls
05/12/2014

PR-ovci birali: Aleksandra Kolarić ponovno na čelu HUOJ-a

Aleksandra Kolarić je sa 69% glasova ponovno izabrana za predsjednicu HUOJ-a, objavilo je 4. prosinca Izborno povjerenstvo HUOJ-a, u sklopu objave privremenih rezultata izbora...

Na izborima je glasalo 55% članstva tj. 227 članova, a izbori su prvi put održani dopisnim putem , što je rezultiralo skoro tri puta većim odazivom članstva nego kada su se izbori održavali na Skupštini. Za zamjenicu predsjednice izabrana je Marina Halužan, a za članove Upravnog odbora Ana Smoljo Josić, Alan Bahorić i Igor Ćutuk. U novi Nadzorni odbor ušli su Dunja Bua Maričević, Nataša Cesarec Salopek, Davor Denkovski, Zoran Pucarić i Vlatka Škorić, a u Sud časti Ana Bagarić, Dražen Dretar, Andreja Pavlović, Tina Puhalo Grladinović i Boška Trbojević.

''Zahvaljujem svima koji su za mene glasali i tako dali podršku konceptu prema kojem vodim HUOJ. 69% glasova koje sam dobila, jasna je poruka i velika obveza da, kao i u prvom mandatu, nastavim voditi HUOJ na način da ostane javni glas naše struke, jasan i čvrst zastupnik visokih standarda profesionalnosti i etičnosti. Pored toga, u sljedećem mandatu fokus mojeg rada bit će na nastavku edukacije i programa certificiranja stručnjaka za odnose s javnošću. Prvi korak bit će poziv cjelokupnom članstvu, a naročito onima koji su iskazivali nezadovoljstvo dosadašnjim vodstvom, da se jave Upravnom odboru sa svojim projektima i prijedlozima za jačanje udruge i struke. Na taj taj način svima ćemo omogućiti da daju svoj doprinos razvoju struke i udruge', izjavila je Aleksandra Kolarić.

Poznati su rezultati glasovanja i za tijela podružnica HUOJ-a, pa je tako Melita Pavlek izabrana za predsjednicu podružnice Središnja Hrvatska, a za tajnicu Zvjezdana Galkowski. Za predsjednicu Dubrovačke podružnice Sandra Buratović te Goran Cvjetinović za tajnika.

Krešimir Grubić izabran je za predsjednika Dalmatinske podružnice, dok je Dunja Pavešić izabrana za predsjednicu Primorsko-istarske podružnice. Dužnost tajnice Primorsko-istarske podružnice obnašat će Emira Brkić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram