Zatvori
Poslovni Puls
01/12/2014

Provedite božićne ili novogodišnje praznike u Villi Gauss kraj Opatije

Jeste li možda poželjeli svoju dnevnu rutinu, poslovne obveze i užurban način života, zamijeniti nečim potpuno drugačijim? Ako jeste, Gauss ima i više nego odličan prijedlog za vas! Zamislite samo čaroliju koja se skriva u prijedlogu da posebnost božićnih i novogodišnjih blagdana, planirate daleko od gradske vreve, u blizini urbanog mjesta?! Osmislite i učinite posebnom nadolazeću zimu i dočekajte Božić na rivijeri.

 Gauss Villa je vrhunski turistički, obiteljski objekt u Ičićima, u samoj blizini Opatije.

Otkrijte blagdanski ugođaj u sklopu Božićnog sajma, u čarobnoj Opatiji, koja će vas dozvati mirisom tople čokolade, cimeta i drugih pomno pripremljenih delicija. Božićne drvene kućice uvest će vas u novu dimenziju i otkriti božićnu savršenost mediteranskog kraja. Organizatori sajma, mislili su i na velike, i na malene. Tako ćete imati priliku uživati u ledenoj čaroliji i učiniti, ili pak usavršiti svoje korake na klizalištu, ugrijati se uz čašicu punča ili kuhanog vina i podsjetiti se, daleko od poslovnih obveza, na to da Božić još uvijek može biti čaroban baš kao onaj kojeg pamtite iz djetinjstva.

Poznata po imenima „Stara dama“, „Biser Jadrana“ ili „Kraljica turizma“, Opatija je elegantna, ljupka i ležerna, pitoreskna primorska destinacija, koja se ističe svojom tradicijom, a sve dobivene epitete opravdava izgledom. Poznato je da Opatija tijekom cijele godine nudi bogate kulturno-zabavne sadržaje, a najvažnije je da nikada ne spava „zimski san“.

Zastanite na trenutak, zatvorite oči i osjetite bogatu kulturu ovoga grada, živopisnu povijest pa možda i začujete korake prošlosti. Otvorite oči i donesite odluku, jer pravo je vrijeme da planirate svoju božićnu budućnost.

Uživajte u božićnom ozračju, mirisima cimeta i klinčića, okusima tople čokolade, kreirajte trenutke za pamćenje i doživite svoju božićnu bajku.

Ne zaboravite, blagdani su ljepši kada smo zajedno!

Vaša Gauss Villa

Za sve informacije vezane uz cijene najma, kontaktirajte nas na:

099 417 25 81
rezervacije@gauss-villa.com
gauss-villa.com

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram