Zatvori
Poslovni Puls
05/11/2014

Agrokorov partner TUI iduće godine u Hrvatsku dovodi 250 tisuća turista

Uoči raspisivanja natječaja za Kupare predstavnici TUI-ja, koji u konzorciju s Agrokorom i meksičkom Karismom ozbiljno pretendiraju na koncesiju za bivše vojno odmaralište,..

Hrvatskoj obećavaju da će dovesti turista više no ikad. Broj jedan u svjetskom turoperatorskom biznisu dogodine će, kako se moglo čuti na londonskoj burzi turizma World Travel Market, u Hrvatsku dovesti čak 150% više turista.

"Vjerujemo u Hrvatsku, u turizmu može puno ponuditi, a zanima nas i kao turističko odredište i kao zemlja za investiranje. Samo za Split u 2015. uvodimo nove letove iz Britanije, Njemačke i Skandinavije", kaže Johan Lundgren, zamjenik izvršnog direktora TUI Travela, čija će sestrinska kompanija TUI Fly dići i šest letova za Dubrovnik jer Grad postaje luka domaćin za TUI-jeve goste s kruzera.

"Dogodine planiramo dovesti 250.000 turista u Hrvatsku", kazao je Lundgren nakon razgovora s ministrom Darkom Lorencinom, prenosi Večernji.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram