Zatvori
Poslovni Puls
24/10/2014

Tele2 Hrvatska u trećem kvartalu uprihodila 182 milijuna kuna

Tele2 Hrvatska u trećem je ovogodišnjem tromjesečju ostvarila porast prihoda od 5,3 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, na 182 milijuna kuna, izvijestili su danas iz te tvrtke...

Poslovni rezultati Tele2 Hrvatska objavljeni su danas u Stockholmu u sklopu rezultata matične kompanije Tele2 AB, pri čemu iz hrvatskog Tele2 ističu zadovoljstvo rastom prihoda ostvarenim unatoč padu cjelokupnog telekomunikacijskog tržišta u Hrvatskoj.

Tome je dijelom, kako kažu, pomoglo i to što su imali dobru ljetnu turističku sezonu i od prihoda od roaming usluga i u prodaji turističkih paketa te je ukupno u njihovoj mreži u trećem tromjesečju bilo 33 tisuće novih korisnika.

Ističu i da su nastavili poboljšavati profitabilnost s EBITDA doprinosom od 60 milijuna kuna, što je porast u odnosu na lanjsko treće tromjesečje kada je to iznosilo 42,8 milijuna kuna, stoji u priopćenju iz te tvrtke.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram