Zatvori
Poslovni Puls
03/09/2014

HTV izgubio "Bingo show" - RTL preuzeo emitiranje

HTV je ostao bez Bingo showa koji će se, umjesto na javnoj televiziji na kojoj je išao dugi niz godina, početi emitirati 22. rujna u udarnom terminu na konkurentskom RTL-u, piše Jutarnji...

Hrvatska televizija tako je ostala bez jako unosnog ugovora s Hrvatskom lutrijom koja je nakon provedenog javnog natječaja, na koji se uz HTV i RTL, javila i Nova TV, odlučila uzeti RTL-ov koncept.

Umjesto dosadašnjih 20-ak minuta, koliko je trajao Bingo show dok se prikazivao na Hrvatskoj televiziji, uz vođenje Marija Sedmaka i Dunje Mutevelić, RTL-ov "Uhvati Bingo ritam" bit će veliki studijski show. Vodit će ga Antonija Blaće i Miroslav Škoro, trajat će čak sat i pol, a novi studio s novom scenografijom upravo se gradi u Jadran filmu u zagrebačkoj Dubravi.

Show je zamišljen kao glazbeno-natjecateljski, a uz nove igre, bit će i glazbenih gostovanja te druge zabave za cijelu obitelj.

Posljednji Bingo show na Hrvatskoj televiziji emitirat će se 15. rujna, a i dalje im ostaju igre izvlačenje Lota 6/45 i 7/39.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram