Zatvori
Poslovni Puls
25/08/2014

Domaće programsko rješenje SoftCRM za vođenje financijskih dokumenata

Vječno pitanje svi poduzetnika je kako voditi poslovanje uz što manje troškovei uz što bolji rezultat. Alati poput worda i excela omogućavaju izradu financijskih dokumenatakoji zadovoljavaju osnovne potrebe poslovanja ali se često javlja problem sa nepotpunim evidencijama, podacima kojima se teško manipulira i izrađuju potrebne analize poslovanja...

Praćenje i analiziranje poslovnih rezultata uvelike je olakšano raznim programskim rješenjima koji se nude na tržištu. Jedan od takvih online rješenja je i SoftCRM koji omogućava kompletno vođenje financijskih dokumenata od narudžbe, zaprimanja robe, izrade ponude, sklapanja ugovora, izrade izlaznog računa, otpreme robe i dr.

Dokumenti su međusobno povezani i u svakom trenutku se može provjeriti koji račun se odnosi na koju ponudu, odnosno koji ulazni račun je vezan za koju narudžbenicu. Svi računi imaju status otvoreni tako dugo dok se ne doda plaćanje, odnosno datum i način plaćanja. Ukoliko je rok plaćanja prošao, aplikacija upozorava korisnika na to crvenom bojom u datumu valute. Evidencijom svim računa uprava poduzeća uvijek ima dostupne informacije o prodaji i potrošnji u određenom razdoblju. Prodaju prate i pripadajući grafikoni na kojima se može vidjeti trend prodaje, odnos prodaje po mjesecima za tekuću i prošlu godinu, najprodavaniji proizvodi u odabranom razdoblju...

Aplikacija je laka za korištenje, pa tako korisnik u svega par minuta može započeti sa izdavanjem računa, ponuda, otpremnica i drugih dokumenata. Za svaki dokument moguće je definirati stavke, valutu, porez, poziv na broj, kategoriju, dodati napomenu, priložiti neki dokument...

Uz spomenute financijske dokumente aplikacija omogućava kreiranje i drugih obveznih dokumenata. Vođenje tuzemnih i inozmenih putnih naloga te evidencija radnog vremena djelatnika samo su neki od dodatnih mogućnosti po kojima se ova aplikacija razlikuje od ostali poslovnih aplikacija za izradu financijskih dokumenata.

No SoftCRM nije samo generator poslovnih dokumenata već omogućava i stalnu brigu za kupce. Za svaki poslovni subjekt koji se nalazi u adresaru moguće je pregledati ukupnu povijest sa tom tvrtkom, odnosno sve što je kreirano za tu tvrku od financijskih dokumenata, komunikacije, putnih naloga i dr.

Na pitanje o načinu razvoja aplikacije iz tvrtke Softwise dobili smo vrlo zanimljiv odgovor:

Stalna komunikacija sa korisnicima, bez obzira bila to pitanja, prijedlozi ili kritike, pokazala se kao odličan način razvoja sustava. Svaki zahtjev se analizira i u dogovoru sa korisnikom implementira u sustav na obostrano zadovoljstvo. Svaki mjesec se izdaju dvije do tri nadogradnje sustava koje su besplatne te ne mijenjaju postojeću cijenu aplikacije.

Cijena aplikacije se definira prema broju korisnika te se plaća naknada na mjesečnoj ili godišnjoj razini.

Kvalitetom i cijenom aplikacija SoftCRM konkurira na tržištu i puno većim tvrtkama, pa je zbog toga stekla povjerenje velikog broja domaćih ali i inozemnih tvrtki.

Planovi za budućnosti, ističu iz tvrtke Softwise, odnose se na doradu mobilne verzije aplikacije koja će uz postojeću fiskalizaciju računa omogućavati izradu i drugih dokumenata na gotovo svim mobilnim uređajima. Također u planu je i izrada besplatnih web seminara kako bi postojeće ali i nove korisnike upoznali sa svim mogućnostima aplikacije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram