Zatvori
Poslovni Puls
11/07/2014

"Poslovne večere" u Zagrebu i Splitu donose sve o ruskim ulaganjima

Dragi poduzetnici, pozivamo Vas na 40 i 41. Poslovnu večeru na temu „Nekretnine u Hrvatskoj. Perspektiva za ruskog kupca“, koja će se održati u Splitu u četvrtak 17.07.2014. u restoranu Oštarija u Viđakovi sa početkom u 20.00h i u Zagrebu u utorak 22.07.2014. u restoranu Pauza sa početkom u 20.00h...

Broj mjesta je ograničen po svakoj Poslovnoj večeri (15 mjesta). Cijena večere je 199,00kn  po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Svoju ulaznicu možete uplatiti najkasnije do 16.07.2014. za Split, odnosno do 21.07.2014. za Zagreb prijavom na web stranicu poslovnavecera.com.

Perspektive ruskih državljana za kupovinu nekretnina u Hrvatskoj su velike. Pogotovo kada su se nedavno izmjenili uvijeti pod kojima građani Rusije ne moraju osnovati tvrtku da bi kupili nekretninu u Hrvatskoj, već to mogu učiniti kao fizičke osobe.

Ovaj način poslovanja neće samo utjecati na oporavak tržišta nekretnina u Hrvatskoj, već će i otvoriti vrata za neke druge prilike i investicije u budućnosti. Naime, Rusi su kao fizičke osobe do početka 2014. kupili 34 nekretnine, od čega samo šest nekretnina u razdoblju između 2009. i 2013., inače najproduktivnijem za kupnje stranaca.

To je podatak koji pokazuje interes ruskog kupca za nekretnine u Hrvatskoj, što može biti veliki motiv agencijama za nekretnine i ostalim tvrtkama koje vide priliku za povezivanjem i poslovanjem sa državljanima i poduzetnicima iz Rusije.

Na našim Poslovnim večerama razgovarati ćemo o:

• Zašto Rusi žele kupovati nekretnine u Hrvatskoj

• Koje prepreke postoje pri kupnji nekretnine?

• Može li se preko nekretnina očekivati i investicije u turizmu?

• Koje destinacije su primamljive ruskom kupcu?

Naš gost predavač je Maxim Voznyak, direktor tvrtke Voznyak i partneri.

Maxim je osnovao tvrtku 2013. Godine u Hrvatskoj kako bi približio odnose Rusije i Hrvatske. Glavna specijalizacija njegovog projekta RusMarket je promicanje hrvatskih roba i usluga na ruskom tržištu, privlačenje investitora iz Rusije na hrvatsko tržište, kao i promicanje hrvatskog turizma i malih poduzetnika.

VIŠE INFORMACIJA:

www.poslovnavecera.com

marko@poslovnavecera.com

tel: + 385 91 5974 238

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram