Zatvori
Poslovni Puls
30/06/2014

Provodite najljepša ljeta u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Izaberite jednu od 207 rezidencija za sebe. Nevjerojatni apartmani nadomak Dubrovnika od 44 do 111 m2....

Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca smješten u neposrednoj blizini svjetski poznate turističke destinacije Dubrovnika, jedini je luksuzni hotelski kompleks u Hrvatskoj koji pruža mogućnost kupnje luksuznih apartmana u trajno vlasništvo. Kupnjom apartmana unutar ove prestižne oaze mira vama, vašoj obitelji i prijateljima na raspolaganju su svi sadržaji nagrađivanog resorta.

Površina apartmana u sklopu rezidencijalnog dijela Dubrovačkih Vrtova Sunca kreće se od 44 do 111 m2 s jednom, dvije ili tri spavaće sobe. Luksuzno uređeni mediteranski interijer stvara ugodan ambijent koji vam omogućuje kvalitetno provođenje vašeg vremena, a brojni sadržaji resorta zadovoljiti će i najizbirljivije. Neki od sadržaja na raspolaganju u resortu su spa&wellness (Spa by OCCO), razni restorani i barovi, sportski centar, naravno bazeni i još mnogo toga.

Posjedovanje ovog tipa apartmana donosi i pogodnost da to bude sigurna cjelogodišnja rezidencija za odmor vas i vaše obitelji, ali vam omogućuje povrat investicije kroz iznajmljivanje apartmana drugim gostima zahvaljujući iznimno povoljnoj lokaciji Dubrovačkih Vrtova Sunca.

Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca višestruko je nagrađivan u brojnim kategorijama. Između ostalih spomenut ćemo samo posljednje u 2014. koje su potvrdile njegovu kvalitetu i izvrsnost, a to su prema svjetski poznatom putničkom portalu TripAdvisoru nagrada za izvrsnost (Certificate of Excellence) i Travellers Choice čime je ujedno uvršten i na popis TOP 25 luksuznih hotela na Jadranskoj obali. Uz to je Spa by OCCO, koji je dio resorta, godine od uglednog World Luxury Spa Awards proglašen pobjednikom u kategoriji za najbolji luksuzni Spa 2014..

Opuštajte se uz jedinstven pogled na Elafitsko otočje i uživajte u brojnim pogodnostima posjedovanja ovakve nekretnine i prepustite se čarima prekrasnog Dubrovnika.

Za više informacija i raspoložive nekretnine obratite se na tel. ++ 385 020 361 650 ili residences@dubrovniksungardens.com.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram