Zatvori
Poslovni Puls
27/06/2014

Dubrovnik dobiva golemi akvarij i filmski studio!?

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić u razgovoru za Globus najavio je čitav niz veoma ambicioznih projekata koji bi, ako zaista budu realizirati, mogli dodatno obogatiti najpoznatiju hrvatsku turističku destinaciju...

Između ostalog, Vlahušić je najavio gradnju velikog akvarija, jednog od većih na Mediteranu, ukupne vrijednosti 80 milijuna eura.

Vlahušić je pričao s novim vlasnikom hotela Belvedere Viktorom Velksbergom. Rus mu je kazao kako će izgraditi najljepši i najluksuzniji hotel na Mediteranu. Staro zdanje će biti u potpunosti srušeno.

Na predjelu između Dubrovnika i Čilipa, planira se izgraditi holivudski filmski studio. Navodno, zainteresirani su investitori iz HBO, te američka produkcijska kuća Relativity Media. Godišnje bi se se treba snimati tri do četiri holivudska blockbustera.

Vlahušić najavljuje da bi se u sezoni 2019., ili 2020., u dubrovačkom akvatoriju mogla održati najprestižnija svjetska jedriličarska utrka, America's Cup.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram