Zatvori
Poslovni Puls
10/06/2014

Nova "Poslovna večera" otkriva kako uz pomoć "priče" osvojiti kupce

Pozivamo Vas na 39. Poslovnu večeru na temu „Business storytelling: kako prezentirati bolje, prodavati brže i osvojiti srca kupaca pričajući poslovne priče.“, koja će se održati u restoranu Pauza, Preradovićeva 34, Zagreb u utorak 17.06.2014. sa početkom u 20.00h...

Broj mjesta je ograničen (15 mjesta). Cijena večere je 199,00kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru. Svoju ulaznicu možete uplatiti najkasnije do 10.06.2014. prijavom na web stranicu poslovnavecera.com.

Pričanje priča je slično trčanju, svi znaju kako se to radi, ali malo ljudi obara rekorde.Poduzetnici svakodnevno pričaju priče o svojim proizvodima i uslugama koje nude na tržištu. I vjeruju da je njihov način prezentiranja priče najbolji. Ali kao i za sve druge marketinške tehnike, i ovdje vrijede pravila kojih se je potrebno držati kako bi Vaša priča bila uvjerljivija, a samim time i rezultirala većom prodajom Vaših usluga ili proizvoda.

Stoga, na našoj Poslovnoj večeri naučiti ćemo:

· zašto priče prenose bolju poruku nego činjenice i brojke
· kako strukturirati dobru poslovnu priču koja prodaje
· kako ispričati priču koja se podjednako obraća kupcima, poslovnim partnerima i
zaposlenicima
· što je sve potrebno kako bi priča postala pamtljiva i viralno se prenosila dalje

Naš gost predavač je Toni Babić, kojemu su pričanje priča i primjenjena poslovna komunikacija poziv, karijera i hobi. Svoje dugogodišnje iskustvo u prodaji, pregovaranju, rukovođenju i osobnom razvoju već godinama kao trener i konzultant prenosi polaznicima integriranih programa razvoja ljudskih potencijala brojnih većih i manjih poduzeća.

Na kraju, svrha je svakog poslovnog druženja uz hranu da se u opuštenoj atmosferi razviju poslovni kontakti izvan stresne atmosfere ureda ili soba za sastanke.

Dodatne informacije:

www.poslovnavecera.com
info@poslovnavecera.com

+385 91 5974 238

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram