Zatvori
Poslovni Puls
05/06/2014

38. Poslovna večera gostuje u Splitu 11. lipnja

Pozivamo Vas na 38. Poslovnu večeru na temu IT i turizam, koja će se održati u restoranu Oštarija u Viđakovi, Prilaz braće Kaliterna 8, Split u srijedu 11.06.2014. sa početkom u 20.00h....

Broj mjesta je ograničen (15 mjesta). Cijena večere je 199kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Svoju ulaznicu možete uplatiti najkasnije do 10.06.2014. prijavom na web stranicu poslovnavecera.com ili odgovorom na ovaj poziv!

Imajući na umu globalne trendove koji se odvijaju na turističkom tržištu, čiji se utjecaj reflektira na postojećim turističkim prostorima stvarajući pritom i nove, na Poslovnoj večeri pokazati ćemo na nove trendove uočene utjecajem novih tehnologija, koje u potpunosti utječu na transformaciju procesa poslovanja ili djelomično na redefiniciju načina poslovanja turističkih subjekata.

U nastavku pročitajte više o temi kojom ćemo se baviti na 38. Poslovnoj večeri

- Tko se i kako može promovirati na TripAdvisoru?

- Kako početi s promocijom na TripAdvisoru?

- Na koji način gosti koriste IT tehnologiju za svoj odmor?

- Koja je uloga IT-a u turizmu?

Naš gost predavač je Ilija Brajković već je nekoliko godina aktivan na internetskoj sceni, a posljednje tri godine aktivno se posvetio društvenim mrežama. U duši geek, ali život ga odnio u nešto u čemu još više uživa. Danas partner u agenciji Akcija, specijaliziranoj za social media i content marketing.

Radio kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm gdje je upravljao zajednicom sastavljenom od korisnika iz svih krajeva svijeta. Nakon toga, radio s velikim klijentima poput Microsofta Hrvatska, Renaulta, Suzukija i Alpro Soye. Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, a dobio je i titulu TOP5 predavača na konferencijama Web::Strategija 12, Web::Strategija 15 i Weboo2013 s predavanjima o društvenim mrežama i content marketingu, prema anonimnim glasovima publike.

Na kraju, svrha je svakog poslovnog druženja uz hranu da se u opuštenoj atmosferi razviju poslovni kontakti izvan stresne atmosfere ureda i soba za sastanke.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram