Zatvori
Poslovni Puls
16/05/2014

Program HRT-a napokon možemo gledati putem mobilnih uređaja

Hrvatska radiotelevizija pokreće eksperimentalnu uslugu kojom će svojim korisnicima omogućiti gledanje i slušanje HRT-ovih kanala na suvremenim mobilnim korisničkim platformama...

Eksperimentalna usluga dio je tehnološkog razvojnog projekta Hrvatske radiotelevizije kojim se želi povećati dostupnost i vidljivost HRT-ovih kanala, pokrenuti interaktivna komunikacija s gledateljima, te povećati kvaliteta usluge u dinamičnom medijskom okruženju, poručuju s HRT-a.

Usluga je besplatna i ograničena na područje Republike Hrvatske. Fokusira se na tri korisničke platforme – pametni telefoni, tableti, osobna računala/laptopi (iOS, Android, Win, Mac). Da biste mogli koristiti uslugu trebate se registrirati putem web stranice gledaj.hrt.hr/prijava ili odabirom linka Gledaj HRT! u izborniku stranice www.hrt.hr.

Za korištenje putem osobnih računala dovoljno je pokrenuti Internet preglednik i posjetiti stranicu gledaj.hrt.hr. Za korištenje usluge na mobilnim Android i iOS platformama potrebno je preuzeti HRT mobilnu aplikaciju putem iTunes i Google Play službenih distribucijskih kanala. Osim linearnih televizijskih i radijskih kanala tehnološka platforma uključuje korištenje interaktivnih usluga poput snimalice i gledanja već emitiranih, linearnih TV kanala, a uskoro će biti dostupne i radijske i televizijske emisije.

Pružanjem usluge Hrvatska radiotelevizija će za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva omogućiti gledanje i slušanje svih utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva. Između ostalog moći će se pratiti i utakmice naše reprezentacije ali i ostali sadržaji i priče koje će prirediti novinari Sportske redakcije, poručuju s HRT-a.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram