Zatvori
Poslovni Puls
09/05/2014

Do kraja godine internet će koristiti gotovo 3 milijarde ljudi!

Do kraja 2014. godine internet će koristiti blizu tri milijarde ljudi, odnosno blizu 40 posto svjetske populacije, navodi se u izvještaju Međunarodne telekomunikacijske unije Ujedinjenih naroda. Također, broj korisnika mobilnog interneta doseći će brojku od 2,3 milijarde...

Prema objavljenim podacima, tri od četiri osobe u Europi koristit će internet do kraja 2014. godine, kao i dva od tri Amerikanca, dok će u Aziji jedna od tri osobe koristiti internet. U Africi jedna od pet osoba bit će online do kraja ove godine.

Također, očekuje se i da će u svijetu ove godine biti sedam milijardi korisnika mobilnih telefona, dok će biti čak 100 milijuna manje pretplatnika fiksne telefonije.

Podaci svjedoče i o tome da su stope rasta dostigle najniži nivo, odnosno svega 2,6 posto globalno, ali stručnjaci ističu da će u narednih nekoliko godina gotovo svaki čovjek na svijetu koristiti internet.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram