Zatvori
Poslovni Puls
28/03/2014

Agrokor zaposlio novih 265 mladih pripravnika

Nakon uspješno provedenog postupka selekcije, od 16.500 kandidata, koliko ih se javilo na natječaj, kompanije Agrokor koncerna u ožujku su zaposlile prvu grupu od 265 djelatnika...

Zapošljavanje će se pod istim uvjetima nastaviti i tijekom sljedeća dva mjeseca, u travnju i svibnju, uz mogućnost sklapanja daljnjeg radnog odnosa nakon isteka tromjesečnog zaposlenja u Agrokorovim kompanijama Konzumu, Jamnici, Ledu, Zvijezdi, PIK-u Vrbovec i PIK-u Vinkovci. Novi zaposlenici ostvarivat će plaću i sva druga prava iz radnog odnosa kao i ostali zaposlenici kompanija Agrokor koncerna.

U prvoj akciji zapošljavanja mladih prije tri godine natječaj je također izazvao veliki interes, s više od 15.000 prijavljenih kandidata, od čega je njih 1.000 zaposleno na rok od tri mjeseca, a 400 ih je nakon toga primljeno u stalni radni odnos.

"Pored kontinuiranog i redovitog zapošljavanja, Agrokor koncern dodatnim akcijama pruža priliku za rad i stjecanje potrebnog početnog radnog iskustva mladim ljudima različitih obrazovnih profila, od magistra znanosti, magistra struke i inženjera do školovanih prodavača, mesara ili vozača i to u područjima prodaje, logistike, financija, marketinga, razvoja, maloprodaje, proizvodnje hrane i pića te u poljoprivrednoj proizvodnji, a svojim kompanijama osigurava kadrove potrebne za ostvarivanje ambicioznih i dinamičnih razvojnih projekata, u koje će, samo u 2014. godini, uložiti oko 1,5 milijardi kuna. S obzirom na razvojnu viziju i poslovne ambicije Agrokora, procesi zapošljavanja nastavit će se i u narednom razdoblju", poručili su iz Agrokora.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram