Zatvori
Poslovni Puls
28/02/2014

Šangajski Disney potpisao ugovor s Pepsijem

Šangajski ogranak zabavnog parka Disney potpisao je u četvrtak sporazum s Pepsijem i Tingyi Holdingom. Tim činom navedene kompanije postale su ekskluzivni dobavljači pića za navedeni tematski park i odmaralište...

Prema sporazumu kinesko Disneyjevo carstvo, koje se nalazi u Pudong New Area, svojim će posjetiteljima nuditi samo bezalkoholna pića.

Dužnosnici su jučer izjavili kako će navedeni tematski park podržati Pepsijev azijski Centar za istraživanja i razvoj, smješten i Šangaju, da osmisli jedinstven jelovnik putem kulinarskih inovacija.

Partneri će također nastojati razviti suradničke marketinške kampanje kako bi se podigla svijest o njihovim proizvodima i promicala popularnost prvog Disneyjevog parka u na kineskom tlu.

''Podržat ćemo ovaj savez s punom snagom koju imaju naši proizvodi, našim marketinškim sposobnostima te inovacijama i dizajnerskim timovima.'' - istaknuo je Parinya Kitjatanapan, predsjednik kineske podružnice Pepsija.

Ko Yuan-Ta, izvršni direktor Tiangyi Holdinga, izjavio je na prilikom ceremonije potpisivanja sporazuma kako je cilj te kompanije da ''svi oni koji posjete šangajski tematski par Disney uživaju u bezalkoholnim pićima visoke kvalitete'', prenosi CRI.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram