Zatvori
Poslovni Puls
28/02/2014

Dubrovačka turistička ponuda na predstavljanju u New Yorku

Turističku ponudu dubrovačke rivijere u SAD-u predstavlja izaslanstvo grada Dubrovnika, prezentaciju su već održali u Chicagu, a slijedi predstavljanje u New Yorku, izvijestili su iz dubrovačke Turističke zajednice...

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić i direktorica Turističke zajednice Romana Vlašić održali su prezentaciju dubrovačke turističke ponude u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Chicagu za američke touroperatore i turističke novinare iz središnjeg dijela SAD-a.

Američke organizatore putovanja i novinare najviše su zanimale mogućnosti dolaska na hrvatski jug, duljina turističke sezone, noviteti u ponudi, zanimanje za Dubrovnik kao romantičnu destinaciju i posebno kao najbolju kruzer destinaciju.

Promotivne aktivnosti Grada Dubrovnika i dubrovačke Turističke zajednice nastavljaju se u New Yorku, gdje slijedi susret s glavnim urednicima u medijskoj korporaciji TIME, zatim sudjelovanje na poslovnoj radionici u organizaciji HTZ-a, izlaganje na turističkom sajmu " NY Times Travel Show "i posebna prezentacija Dubrovnika uz proslavu feste Sv. Vlaha u New Yorku.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram