Zatvori
Poslovni Puls
27/02/2014

Konzum ulaže 140 milijuna kuna u dva nova trgovačka centra u Zagrebu

Koncern Agrokor otvorit će na području Grada Zagrebu dva nova trgovačka centra Konzuma, u ukupnoj vrijednosti od 140 milijuna kuna, čime će se omogućiti otvaranje više od 200 novih radnih mjesta, izvijestili su iz tog koncerna...

Super Konzum Stenjevec, ukupne prodajne površine 1.805 četvornih metara, investicija je vrijedna 40 milijuna kuna, zapošljavat će 60 djelatnika, a svoja će vrata kupcima otvoriti sredinom ožujka.

Centar Gračani veliki je poslovno-trgovački centar, prvi u podsljemenskoj zoni Gračani, vrijedan je 100 milijuna kuna, a otvorenje je planirano za studeni 2014. godini.

Predsjednik Uprave Konzuma Darko Knez ističe kako se ciklus kontinuiranih investicija nastavlja kroz ova dva značajna projekta, a posebno važnim naglasio je što će ovi centri stvoriti nova radna mjesta.

Kao znak uvažavanja prema budućim posjetiteljima, Agrokor će, kako navode, odabir imena centra povjeriti upravo stanovnicima sjevernog dijela grada putem natječaja.

Otvaranjem centara Stenjevec i Gračani ukupno će na području Hrvatske biti 61 prodavaonica Super Konzuma, od čega je 17 na području Grada Zagreba.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram