Zatvori
Poslovni Puls
24/02/2014

Zoran Šprajc prelazi na N1 regionalni informativni kanal

N1, regionalni informativni kanal nastao u suradnji s globalnim partnerom CNN-om, a koji počinje s emitiranjem u 2014. godini, postigao je dogovor o angažiranju Zorana Šprajca, priopćili su iz ove televizijske kuće...

"Zoran Šprajc je jedan od najdugovječnijih, najpopularnijih i najpoznatijih voditelja i urednika Dnevnika na ovim prostorima. Dnevnik HRT-a vodio je od 2004. do 2013. godine nakon čega postaje i News director HRT-a. Nakon što je diplomirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, u dvadeset godina profesionalne televizijske karijere prošao je sve stepenice televizijskog novinarstva, od izvještaja s tržnice do cijenjenog političkog izvjestitelja i urednika dnevnih informativnih emisija.", nahvalili su svoju novu akviziciju.

"N1 je jednostavno bio izazov kojemu je nemoguće odoljeti. Biti dio tima vrhunskih novinara i producenata koji s najnovijom televizijskom tehnologijom i pod pokroviteljstvom vrhunskog svjetskog branda kao što je CNN, stvaraju regionalnog lidera u proizvodnji televizijskih vijesti posao je koji se može samo poželjeti. Izuzetno se veselim golemoj radnoj energiji u N1 timu i ponovnom susretu s gledateljima. Istodobno se zahvaljujem svim svojim dosadašnjim suradnicima i kolegama s HRT- a koji su mi omogućili da uz njih stječem znanje i iskustvo najboljeg televizijskog novinarstva te i njima i HRT-u želim svako dobro i još mnogo uspjeha," izjavio je Šprajc.

N1 je potpisao partnerski sporazum sa Turner Broadcasting System Europe Limited, matičnom kompanijom CNN International-a, što ga čini ekskluzivnim partnerom CNN-a za regiju. N1 će program emitirati iz tri velika informativna produkcijska centra u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu. "Iznimno nam je drago što se Zoran Šprajc pridružuje mreži N1 kao urednik i voditelj u programu za Hrvatsku. Njegovo iskustvo, kredibilitet i permanentna orijentacija prema informativnim sadržajima, bit će značajni za našu televiziju i buduće gledatelje.", izjavio je Brent Sadler, Generalni direktor N1 kanala dodajući kako se njihovom timu u Srbiji pridružila Maja Žeželj, jedna od najpoznatijih i najuglednijih prezenterica u Srbiji.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram