Zatvori
Poslovni Puls
13/01/2014

Dubravko Merlić postao direktor programa novog regionalnog news kanala N1

Dubravko Merlić bit će direktor programa za Hrvatsku na novom regionalnom informativnom kanalu N1...

"Oduševljeni smo što se Dubravko Merlić pridružuje mreži N1 kao Direktor programa za Hrvatsku. Njegova sjajna karijera u novinarstvu i izuzetna sposobnost u kreiranju programa pomoći će nam da ljestvicu na N1 postavimo visoko", rekao je Brent Sadler, generalni direktor N1 i nekadašnji nagrađivani viši međunarodni dopisnik za CNN. "Dubravko je sjajan komunikator s jedinstvenim talentom za prezentiranje i formatiranje vijesti na način koji je atraktivan za gledatelje," dodao je Sadler.

"N1 je ambiciozan i složen projekt koji želi postaviti visoke profesionalne standarde kao temeljno polazište u kreiranju programa. Stoga želimo angažirati profesionalce koji će točnim, brzim i atraktivnim vijestima privući gledatelje da gledaju i vjeruju našem kanalu. Na konkurentnom hrvatskom TV tržištu to je ambiciozan, ali izvediv cilj", rekao je Dubravko Merlić.

Merlić je u svojoj karijeri bio urednik i voditelj Dnevnika HTV-a te urednik Informativnog programa Hrvatske televizije. 1995. godine Hrvatsko novinarsko društvo mu je dodijelo i nagradu za novinara godine.

N1 je potpisao partnerski sporazum sa Turner Broadcasting System Europe Limited, matičnom kompanijom CNN International-a, što ga čini ekskluzivnim partnerom CNN-a za regiju. N1 će program emitirati iz tri velika informativna produkcijska centra u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram