Zatvori
Poslovni Puls
24/02/2014

Bivši rukometaš Goran Šprem postao zaposlenik turističke kompanije Uniline

Bivši rukometni reprezentativac Hrvatske, Goran Šprem odnedavno je zaposlenik domaće turističke kompanije Uniline...

Unilineovom timu se pridružio na funkciji višeg koordinatora u jedinici korporative i sporta koja je u protekloj godini utrostručila poslovanje u odnosu na 2012. godinu.

Nakon završetka impozantne sportske karijere tijekom koje je nastupivši 150 puta za reprezentaciju, osvajao zlato na Olimpijskim i Mediteranskim igrama, zlato i dva puta srebro na Svjetskim prvenstvima, Šprem se okrenuo poslovnoj karijeri.

U sklopu Unilineovog tima bit će zadužen za organizaciju i koordinaciju sportskih putovanja kao i razvoj i prezentaciju projekta Hrvatska - destinacija za pripremu sportaša. Trenutno radi na organizaciji seminara svjetske karate federacije, voditelj je projekta svjetskog prvenstva borilačkih sportova po WFMC verziji. Također je zadužen za koordinaciju aktivnosti vezano za putovanja i smještaj za klubove KHL lige za područje jugoistočne Europe.

Šprem naglašava kako je dolazak i pridruživanje timu Unilinea logičan nastavak profesionalnog, ali i osobnog razvoja.

"Nakon okončanja sportske karijere pružila mi se prilika postati dio vodeće turističke kompanije u regiji. Istu sam objeručke prihvatio. Zadovoljstvo je tim veće ako se uzme u obzir činjenica da sam i dalje ostao blisko vezan uz sport, ne više kao natjecatelj, već kao organizator i podrška sportašima", kazao je.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram