Zatvori
Poslovni Puls
04/02/2014

Hrvatska turistička agencija Uniline otvorila predstavništvo u Bangkoku

Turistička agencija Uniline otvorila je u Bangkoku, na Tajlandu novo predstavništvo, kao drugo na tržištima Dalekog istoka, izvijestili su danas iz te agencije...

Iz Unilinea naglašavaju da time nastavljaju politiku širenja poslovanja i pozicioniranja na tim brzorastućim tržištima s kojih sve više turista dolazi i u Hrvatsku.

Uniline je do sada tržišta Dalekog istoka, posebno Kinu i Južnu Koreju, pokrivao iz svog predstavništva u Šangaju, u Kini, koje je otvorio u proljeće 2012., a kako se zanimanje tih tržišta za Hrvatskom skoro udeseterostručilo u zadnjih nekoliko godina odlučili su se i na otvaranje novog ureda u Bangkoku.

U tom će uredu, kao i u onom u Šangaju, na licu mjesta pratiti i poticati potražnju za putovanjima u Hrvatsku, koja se zadnjih godina pojačala, ne samo zbog potencijala i kupovne moći s tih tržišta, nego i intenzivnijih hrvatskih promotivnih aktivnosti na čelu s Hrvatskom turističkom zajednicom (HTZ), ističu iz Unlinea.

U povodu otvaranja novog ureda u Bangkoku, direktorica iz Unilinea Sandra Gobin ističe kako očekuju da će svojim prisustvom i proaktivnim pristupom pojačati prepoznatljivost Hrvatske kao destinacije te s vremenom postići i znatan rast broja dolazaka s tih tržišta.

Cilj je polako, ali sigurno ostvarivati rast i otvarati mogućnosti promocije i prodaje aranžmana za posjetu Hrvatskoj, kaže Gobin dodajući da su njihova istraživanja pokazala da na Tajlandu najviše ima zanimanja za kružne ture koje uključuju posjetu Hrvatskoj i nekim drugim zemljama u okruženju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram