Zatvori
Poslovni Puls
18/02/2014

Je li dolazak Mercedesa u Srbiju samo PR varka?

Oko toga da li će njemački proizvođač automobila Mercedes doći u Srbiju, točnije uložiti novac, nagađa se već nekoliko mjeseci...

Aleksandar Vučić, prvi potpredsjednik tehničke Vlade nedavno je najavio da će iz domaće kompanije za proizvodnju autobusa, Ikarbus za mjesec dana izaći vozilo sa oznakom mercedesa odnosno da će Nijemci investirati u ovu kompaniju.

Međutim, Saša Radulović, ministar gospodarstva u ostavci rekao je da ova kompanija neće investirati već će njihove šasije prodavati Srbiji odnosno Ikarbusu, a one će najvjerojatnije biti sklapane u Fabrici automobila Priboj (FAP), pa se stvara dojam da će Mercedes investirati i u jednu i u drugu.

Dok se ne objavi bilo koji ugovor napravljen sa ovom kompanijom, javnosti u Srbiji ostaje se pitati, što je od spomenutog točno mada će stvari zasigurno biti jasnije za mjesec dana, ako i kada počne zajednička proizvodnja u Ikarbusu, piše NoviMagazin.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram