Zatvori
Poslovni Puls
22/01/2014

U Osijeku pokrenuta Pravno ekonomska klinika

Pravni i Ekonomski fakulteti u Osijeku, uz potporu poduzetničkog inkubatora BIOS, Centra za poduzetništvo Osijek, osječkih odvjetnika i odvjetničke komore u Osijeku pokrenuli su interdisciplinarni projekt pod nazivom PRAVNO EKONOMSKA KLINIKA...

Ideja ovog projekta je da se sinergijom znanja studenata s Pravnog i Ekonomskog fakulteta u Osijeku, uz mentorstva profesora i odvjetnika, pružaju besplatne savjetodavne usluge osječkim poduzećima.

Predstavljanje ovog interdisciplinarnog projekta održano je 21.01.2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Na službenom otvorenju dekani Ekonomskog i Pravnog fakulteta pozdravili su projekt i napomenuli kako je ova inicijativa odlična prilika studentima da stečeno teorijsko znanje primjene na konkretne primjere u svom okruženju i tako steknu dodatne vještine i iskustvo.

Pravno ekonomska klinika s radom započinje u veljači 2014. godine u prostorima BIOS-a, a sve detalje o projektu i informacijama moći će se pronaći na www.inkubator.hr, kao i na službenoj web stranici projekta http://www.pravos.unios.hr/pfo/pravna-klinika.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram