Zatvori
Poslovni Puls
17/01/2014

Razvratni brokeri s Wall Streeta i dalje šokiraju kino publiku diljem svijeta

Posljednji film legendarnog Martina Scorseseja, financijska biografska drama Vuk s Wall Streeta (The Wolf of Wall Street) zabranjena je ili cenzuriran diljem azijskih zemalja...

Red Granite Pictures produkcija zabranjena je u Maleziji i Nepalu, dok su scene seksa, nagog tijela i konzumiranja droge cenzurirane u Indiji, prenosi The Hollywood Reporter.

U Singapuru je ograničen broj kina u kojima se film prikazuje no ta činjenica nije utjecala na visoku gledanost te osvajanje vrha tamošnjeg box-office.

Ujedinjeni Arapski Emirati izrezali su čak 45 minuta iz trosatnog ostvarenja. Libanon je također izrezao pojedine scene iz filma no ne tako drastično poput Indije.

U filmu slavni Leonardo DiCaprio glumi mladog newyorškog brokera Jordana Belforta, na čijim se memoarima i temelji priča o uspjehu, rasipništu i mračnoj strani suvremenog kapitalizma.

Godine 1998. multimilijunaš Belfort bio je optužen za pranje novca te je odslužio 22-mjesečnu kaznu u saveznom zatvoru, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram