Zatvori
Poslovni Puls
03/12/2013

Već rasprodane sve ulaznice za Ultra Europe elektronski festival u Splitu

Ulaznice za Festival Ultra Europe 2014, koje će se iduće godine po drugi put održati u Splitu prodaju se rekordnom brzinom: "early bird" ulaznice ponuđene po promotivnoj cijeni prodane su do zadnje...

Zadovoljni interesom i pozitivnim reakcijama na prvo izdanje, organizatori su, javlja Dalmacija News, odlučili da će Ultra dogodine trajati tri dana, uz dodatni Ultra Beach Party o kojem detalji još nisu poznati, ali će iskoro, kao i popis izvođača, biti objavljeni sredinom prosinca i tijekom veljače.

Spomenute early bird ulaznice prodavale su se u 49 država, a s obzirom da interes ne jenjava, organizatori su od utorka odlučili u prodaju pustiti ograničenu količinu tzv. Advance General Admission Tickets. Riječ je o ulaznicama za tri festivalska dana u Splitu (11., 12. i 13. srpnja) koje se u prodaju puštaju prije otkrivanja prvih izvođača u line-upu. Nudit će se po cijeni od 99 EUR (otprilike 750 kuna) na internetskoj stranici www.ultraeurope.com.

Domaće će posjetitelje, poručuju organizatori, dodatno razveseliti činjenica da će tijekom siječnja u prodaju biti puštene i ulaznice s povlaštenim cijenama za hrvatske državljane.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram