Zatvori
Poslovni Puls
29/11/2013

Agrokor u Vukovaru otvorio shopping centar vrijedan 68 milijuna kuna

Agrokor u Vukovaru otvorio shopping centar vrijedan 68 milijuna kuna...

Trgovački centar Golubica Mall u Vukovaru nova je investicija koncerna Agrokor vrijedna 68 milijuna kuna, čime se ukupni iznos Agrokorovih investicija u vukovarskom kraju popeo na više od 600 milijuna kuna.

Kako navode iz Agrokora, jučer otvoren centar vrijedan je 68 milijuna kuna, otvara sto novih radnih mjesta, izgrađen je u nepunih 18 mjeseci, a u projektiranju i izgradnji centra radile su domaće tvrtke.

Trgovački centar Golubica Mall prostire se na tri etaže ukupne površine 9.000 četvornih metara, od čega je 6.000 četvornih metara prodajne površine.

U centru će uskoro biti otvoreni ugostiteljski prostori i kuglana, imat će i ljetnu pozornicu, a uskoro će biti otvoren i Cinestar sa tri moderne kinodvorane s ukupno 410 mjesta.

"S ukupno uloženih preko 600 milijuna kuna Agrokor i prije otvaranja Golubica Malla drži vodeće mjesto među ulagačima u Vukovaru. To nam je čast, ali i obaveza; da zajedno s Vama nastavimo razvijati biznis, služeći gradu Vukovaru i njegovi žiteljima, pa već sada sa zadovoljstvom najavljujem da ćemo, čim to vremenske prilike dopuste, zajedno s gradom odabrati lokaciju te donirati i izgraditi novo dječje igralište za najmlađe stanovnike ovoga grada", rekao je Ivan Todorić.

Foto: Agrokor.hr

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram