Zatvori
Jasmin Hadzic
20/11/2013

Evo zašto Facebook želi preuzeti Snapchat

Ako ste se pitali zašto je popularni startup Snapchat odbio Facebookovu ponudu za preuzimanje tešku tri milijarde dolara...

Izvori iz Snapchata otkrili su BusinessInsideru kako kroz popularnu aplikaciju svaki dan "prođe" nevjerojatnih 400 milijuna fotografija i videa. Za usporedbu Facebookovi korisnici svakod dana uploadiraju oko 350 milijuna fotografija, a na Instagramu broj dnevno uploadiranih fotografija iznosi 55 milijuna.

Sada je možda puno jasnije zašto su osnivači Snapchata odbili Facebookovu ponudu za preuzimanje tešku tri milijarde dolara.

Sudeći po ovim podacima, ako su isti točni, Snapchat će uskoro vrijediti puno više od onog što je Facebook ponudio, međutim za očekivati je da će netko od velikana (Facebook, Google, Yahoo, Twitter...) na kraju ipak uspjeti preuzeti aplikaciju koja je iznimno popularna među korisnicima iz mlađe dobne skupine.

Ili će Snapchat biti jako odvažan i pokušati izvesti IPO...

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram