Zatvori
Poslovni Puls
18/11/2013

Božićni popust: Optical Express poklanja dodatnih 1000 kn popusta na lasersku korekciju vida

Počastite se laserskom korekcijom vida u Optical Expressu, vodećoj europskoj grupi u laserskoj korekciji vida - ovog Božića zahvat već od 4500 kn po oku...

Božićno raspoloženje stiglo je i u Optical Express. Iskoristite božićni popust u periodu od 15.11. do 31.12. 2013. i riješite se laserske korekcije vida uz dodatni popust od 1000 kn (za oba oka) na sve metode laserskog skidanja dioptrije.

Optical Express centar u Zagrebu jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju koju je odobrila i NASA za korekciju vida astronauta.

Osim tehnologije, Optical Express izdvaja i ogromno iskustvo od preko milijun i dvjesto tisuća zahvata laserske korekcije vida, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

Više o laserskoj korekciji vida saznajte na 01 4860 644 ili pogledajte 10 najčešćih pitanja na koja odgovaraju stručnjaci iz Optical Expressa.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram