Zatvori
Poslovni Puls
14/11/2013

Hrvatska turistička ponuda predstavlja se u New Yorku i San Franciscu

Hrvatska će u narednih tjedan dana predstaviti destinaciju turističkim novinarima tijekom jednodnevnih događanja “Visit Europe Media Exchange” koji će se održati u Torontu, New Yorku te San Franciscu, priopćila je u srijedu Hrvatska turistička zajednica, kako bi još više pojačala dolaske iz Sjeverne Amerike koji ove godine bilježe dvoznamenkast rast...

"Visit Europe Media Exchange" u Americi se održava više od deset godina te je etablirani događaj za medije u turističkoj branši, navodi se u priopćenju.

Predstavništvo HTZ-a iz New Yorka u suradnji s Turističkom zajednicom Zagreba i Turističkom zajednicom Istre će održati prezentaciju u svakom od gradova, tijekom koje će novinarima predstaviti novosti iz destinacije.

Hrvatska je od siječnja do listopada 2013. bila spomenuta ili je bila glavna tema u ukupno 334 članka u američkim i kanadskim medijima. U tom je razdoblju s tržišta SAD-a i Kanade ukupno ostvareno 277.374 dolazaka, što predstavlja povećanje od 23.4 posto, te 787.789 noćenja, što je povećanje od 23 posto, navodi HTZ.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram