Zatvori
Poslovni Puls
14/10/2013

Nakon Hajduka američki ulagači kruže oko dubrovačkog "GOŠK-a"

Sve se vrti oko nogometa, a bolji dani možda dolaze i za nekad slavni i obožavani dubrovački nogometni klub GOŠK. Ako je suditi po sastanku gradonačelnika s američkim ulagačima, istima onima koji su umalo kupili Hajduk, stvar je već u procesu, piše DubrovnikNet...

Andro Vlahušić danas je primio Michaela Glovera, predstavnika skupine ulagača iz Sjedinjenih država, a na sastanku je glavnu riječ imao i gradski vijećnik Pero Vićan.

Glover je izrazio zainteresiranost za ulaganje u izgradnju nogometnog stadiona u Dubrovniku, kao i u jedan od dubrovačkih nogometnih klubova, a Vlahušić mu je objasnio model javno-privatnog partnerstva.

Prema idejnom rješenju stadion bi primao od pet do šest tisuća gledatelja i gradio bi se prema UEFA-inim standardima, a Grad im je obećao potporu u procesu. Glover je pak rekao kako mu je intencija odabrani klub uvesti u prvu ligu i učiniti ga kompetitivnim na međunarodnoj nogometnoj sceni.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram