Zatvori
Poslovni Puls
30/09/2013

Oglašivači plaćali do 400 tisuća dolara za reklamu tijekom finala "Breaking Bada"

Sinoćnje finale popularne AMC-ove serije "Breaking Bad" nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a osim fantastične glume i scenarija, impresivna je i poslovna strana cijele priče...

Milijuni Amerikanca sinoć su gledali posljednju epizodu tv serije "Breaking Bad". Kraj iznimno popularne AMC-ove televizijske drame privukao je i velike oglašivače.

Prema pisanju AdAge-a, oglašivači su plaćali i do 400.000 dolara za emitiranje reklamnog spota u trajanju od 30 sekundi! Za reklamiranje u dosadašnjim epizodama veliki brendovi izdvajali su između 130.000 i 140.000 dolara.

Zanimljivo je primijetiti kako "Breaking Bad" nije niti izbliza rekorder po skupoći emitiranja reklama u posljednjim epizodama.

Reklame u posljednjoj epizodi "Izgubljenih" stajale su i 900.000 dolara, dok su reklame za vrijeme finala "Prijatelja", "Seinfelda" i "Svi vole Raymonda" često premašivale cifru od milijun dolara.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram