Zatvori
Poslovni Puls
05/09/2013

Dobivamo novi regionalni info program u suradnji s CNN-om

Početkom 2014. godine u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini počinje se emitirati regionalni informativni tv program N1...

United grupa u ovaj projekt kreće u partnerstvu sa CNN-om. Program N1 će emitirati odabrane CNN-ove sadržaje prevedene na lokalne jezike.

“Suradnja sa CNN-om donosi nam dragocjeno iskustvo u području novinarstva, uredništva i pravljenja programa. N1 će razvijati svoj specifičan sadržaj, baziran na vijestima iz regije, o kojima ćemo izvještavati iz tri glavna grada u isto vrijeme. To će biti vrlo inspirativan zadatak", kaže Brent Sadler, generalni direktor programa, direktor programa za sve tri zemlje i bivši nagrađivani novinar CNN-a.

N1 će emitirati program iz tri informativno-produkcijska centra u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, kao i iz lokalnih centara smještenih po gradovima čitave regije.

Program N1 pojedinačno će obrađivati vijesti iz Hrvatske, BiH i Srbije, kao i najvažnije regionalne i globalne teme. Sva tri informativna centra bit će povezana i surađivat će međusobno.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram