Zatvori
Poslovni Puls
03/09/2013

Pjesma hrvatskog benda završila u popularnoj TV seriji "Breaking Bad"

Pjesma Chaotica hrvatskog benda Bambi Molesters uvrštena je u seriju Breaking Bad - jednu od trenutno najpopularnih telvizijskih serija na svijetu...

Epizoda "Rabid Dog" u kojoj su milijuni gledatelja u SAD-u uz napete scene mogli uživati i u surf glazbi grupe iz Siska emitirana je prekjučer na kabelskoj mreži AMC.
Režirao ju je američki scenarist i producent Sam Catlin. Radi se o četvrtoj epizodi drugog dijela posljednje, pete sezone te hvaljene i nagrađivane serij poznate i po odličnom soundtracku.

Instrumentalna pjesma Chaotica nalazi se na albumu "Sonic Bullets: 13 From the Hip" koji su Bambi Molestersi objavili 2001. Album je pobrao lovorike domaće i strane kritike, a jedan od najpoznatijih svjetskih internetskih portala s recenzijama glabze Pitchfork dao mu je visoku ocjenu 7,9 od 10.

Basistica sisačkog sastava Lada Furlan Zaborac izrazila je zadovoljstvo uvrštavanjem njihove pjesme u tu hvaljenu seriju, a zasluge za to pridaje i njihovoj izdavačkoj kući Dancing Bear, ali i činjenici da se nekome tko bira glazbu za seriju "Chaotica" očito svidjela.

"Posebno smo ponosni i sretni što se radi o albumu starom više od deset godini što govori o njegovoj trajnoj kvaliteti", rekla je, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram