Zatvori
Poslovni Puls
20/08/2013

Evo koliko je do sada zaradio glavni lik iz hit serije "Breaking Bad"

U prvoj polovici pete sezone AMC-jeve hit serije "Breaking Bad" doznali smo da je Walter White itekako premašio cilj koji je zacrtao u prvoj sezoni (737 tisuća dolara)...

Štoviše, zaradio je toliko novaca da čak ni likovi u seriji ne mogu ročno odrediti o kojem je iznosu riječ. White je samo gomilao novac u skladištu sve dok se hrpa nije povećala, a u najnovijoj epizodi, pomagači Whiteova odvjetnika, Huell i Kuby, također se pitaju o kolikom je iznosu riječ, piše Index.

No, AMC je u novom videu otkrio o kojem je iznosu riječ, a u opisu stoji: "Dobrodošli u Tohajiilee! Ekipa serije pokazat će vam kako zakopati 80 milijuna dolara u pustinji".

Mnogi su fanovi već ranije pokušali otkriti iznos, a TV.com u svom je predviđanju pogodio točan iznos. Tvorac serije Vince Gilligan u intervjuu je komentirao njihovu procjenu: "Pitao sam ekipu znaju li o kojem je iznosu riječ, a oni su procijenili kako se na hrpi nalazi između 80 i 90 milijuna dolara. Ni oni nisu sigurni i možda smo malo pogriješili zbog učinka jer nisam siguran je li Walt mogao zaraditi toliko novca u tako malo vremena"

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram