Zatvori
Poslovni Puls
12/07/2013

Bivši urednik hrvatskog Forbesa postao glavni urednik Jutarnjeg lista

 Viktor Vresnik novi je glavni urednik Jutarnjeg lista. Na tome mjestu naslijedit će Mladena Plešea, koji je Jutarnji list vodio u prethodnih pet godina...

“Uprava i Odbor direktora EPH zahvalni su g. Plešeu na tome što je tijekom svog mandata, u turbulentnim okolnostima za izdavačku industriju, zadržao profesionalni i poslovni ugled Jutarnjeg lista kao najutjecajnijih dnevnih novina na hrvatskom tržištu te proširio i unaprijedio spektar proizvoda. Iznimno nam je drago što će svojim iskustvom i dalje pridonositi našim novinama iz pozicije komentatora i specijalnog izvjestitelja”, navodi u svojoj izjavi Tomislav Wruss, direktor izdavaštva EPH.
Vresnik spada u uski krug najuglednijih ekonomskih analitičara u hrvatskim medijima. U novinarstvu je od kraja osamdesetih i nalazio se na različitim uredničkim položajima u Vjesniku i Dnevniku, a između 1996. i 2001. bio je glavni urednik magazina Banka.

U Jutarnjem listu radi od 2005. kao ekonomski analitičar i urednik, a posljednjih pet godina je i glavni urednik hrvatskog izdanja Forbesa.

“Zahvaljujem kolegama iz redakcije što su mi iskazali povjerenje i Upravi EPH na pruženoj prilici. Preuzimam vođenje kolektiva koji čine izuzetni pojedinci i krasi ga predanost novinarskom poslu i Jutarnjem listu”, izjavio je Vresnik.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram