Zatvori
Poslovni Puls
14/06/2013

U Cavtatu kraj Dubrovnika najavljena izgradnja super-luksuznog resorta

Predstavnici investitora, tvrtke Bonvena hoteli najavili su na današnjoj konferenciji za novinare početak gradnje luksuznog smještajnog Aman Resorta Cavtat u što će uložiti 29,5 milijuna eura...

Aman Resorts je jedan od najoriginalnijih hotelskih brendova na svijetu, a javnosti je najpoznatiji kao resort u kojem odsjedaju celebrity i najbogatiji ljudi svijeta.

Danas Aman Resorts upravlja sa 25 resorta u 16 zemalja, a Aman Resort Cavtat bit će treći na Jadranu, pored Sv. Stefana u Crnoj Gori i u Veneciji, rekla je glasnogovornica Bonvente Manuela Šola.

Prema njezinim riječima, Aman Resort Cavtat imat će 30 soba i 10 apartmana, a ulaganja po smještajnoj jedinici bit će oko 750 tisuća eura. Radovi počinju ovih dana, a završetak na lokaciji bivšeg hotela Makedonija očekuje se u travnju 2014. godine. Otvaranje je predviđeno za svibanj.

U Aman Resortu Cavtat bit će zaposleno 80 ljudi.

Cijena noćenja bit će iznad tisuću eura, rečeno je na konferenciji. Investitori naglašavaju da će resort nuditi vrhunsku uslugu posebne kvalitete i luksuz, te u Cavtat dovesti klijantelu kakvu Hrvatska do sada nije imala, a to će, kako kažu, podići globalnu prepoznatljivost Cavtata i dubrovačke regije.

Brend Aman Resorts je prije 25 godina osnovao Adrian Zecha otvorivši prvi Aman Resort na Tajlandu. Aman Resorts upravlja malim luksuznim resortima diljem svijeta. Bogatim gostima osigurava diskreciju i intimu pritom im pružajući najvišu razinu usluge.

Tvrtka je poznata i po posebnom stilu oglašavanja koji potpunu isključuje klasične marketinške i prodajne kanale. Naime, svakom gostu pristupa se individualno, a gost tek nakon tri posjeta nekom od Aman Resorta dobije status "Aman junkie" i ulozi u njihovu bazu podataka. Najčešći "aman junkie" su iz SAD-a i Japana.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram