Zatvori
Poslovni Puls
09/04/2013

HP-ova digitalna televizija EVOtv već ima 10.000 korisnika!

Hrvatska pošta je u prvih mjesec i pol dana plasiranja usluge digitalne televizije EVOtv zabilježila 10 tisuća korisnika te usluge, a vjeruje da će se broj korisnika i dalje povećavati, doznaje se iz Hrvatske pošte...

Takav dobar odaziv, iz Hrvatske pošte objašnjavaju jednostavnošću i kvalitetom usluge, koja, kako ističu, za razliku od drugih TV usluga na hrvatskom tržištu ne traži ni fiksni telefon, ni pristup internet niti satelitsku antenu nego je dovoljno digitalni prijemnik/uređaj ukopčati u struju i u TV.

TV usluga EVOtv veže se uz digitalni signal što znači da se TV može gledati bilo gdje postoji taj signal i bez obzira imaju li korisnici neku drugu TV uslugu, naglašavaju iz Pošte.

Usluga je, kao i digitalni prijemnik, dostupna u više različitih tarifnih paketa, a iz Hrvatske pošte ističu i kako je to prva pay TV usluga koja "putuje" s korisnicima, jer se, budući da ne ovisi o telefonskoj liniji ili internetskom priključku, korisnički uređaj može prenijeti na drugu lokaciju i koristiti.

Također napominju da ima i dobru pokrivenost Hrvatske s obzirom da se temelji na DVB-T2 tehnologiji, novoj generaciji digitalnog TV signala koji omogućuje visoku kvalitetu slike i zvuka, kao i prijenos HD signala.

To je zapravo i jedna od prvih tzv. pay TV usluga u svijetu koja se temelji na tom standardu, a Hrvatska se time našla i među prvih deset zemalja Europe u kojima je uveden DVB-T2 standard, naglašavaju iz Pošte.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram