Zatvori
Poslovni Puls
27/03/2013

Laserska korekcija vida je isplativa investicija

Znate li koliko ćete novaca potrošiti na dioptrijske naočale i leće tokom svog života, a da ne govorimo o vremenu? Laserska korekcija vida mnogim ljudima se pokazala kao investicija koja sama sebe isplati za 15 godina...

U prosječnoj populaciji postoji 60% ljudi koji imaju dioptriju i moraju nositi naočale ili leće. Većina njih su potencijalni kandidati za lasersko skidanje dioptrije koja brzo i bezbolno rješava problem kratkovidnosti i dalekovidnosti.

S obzirom na to da danas vrijeme na poslu uglavnom provodimo za kompjuterom, sve se više pojavljuju problemi s mutnim vidom, sušenjem očiju i ostale tegobe koje muče prosječnog korisnika kontaktnih leća. Lasersko skidanje dioptrije najbolji je način da se riješite lošeg vida, te pritom potrošite manje nego što će vas koštati kupovina naočala, leća, tekućina za leće i redovni pregledi.

Važno je napomenuti da je laserska korekcija vida danas toliko uznapredovala da sam zahvat traje 30–ak sekundi, dok cijeli postupak traje oko 15 minuta za oba oka. Zahvat je bezbolan i već se drugi dan mogu nesmetano obavljati svakodnevni poslovi, voziti automobil, ići na posao, itd.

Ako još uvijek niste posve sigurni pogledajte 10 najčešćih pitanja na koja odgovaraju stručnjaci iz poliklinike Optical Express ili posjetite Forum, te pročitajte iskustva drugih ljudi.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram