Zatvori
Poslovni Puls
12/02/2013

Arapski ulagači za plažu u Budvi nude 21 milijun eura!

Kompanija Royal gorup iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ponudila je za Kraljičinu plažu u Budvi 21,18 milijuna eura...

Kompanija Royal group iz UAE je preko svoje crnogorske tvrtke kćeri Queen beach developement company dostavila ponudu za kupovinu lokaliteta Kraljičine plaže u Budvi, javlja B92.

Arapska kompanija zainteresirana za lokalitet na Kraljičinoj plaži, koji je na prodaju od listopada prošle godine, dostavila je ponudu u vrijednosti od 21,18 miljuna eura. Lokalitet Kraljičina plaža sastoji se od 423 tisuće kvadratnih metara od čega je 188 tisuća kvadratnih metara u vlasništvu općine Bar, dok preostali dio pripada Budvi.

Potpredsjednik natječajne komisije Dragan Simović najavio je da će u slijedećih 15 dana biti ispitana valjanost ponude.

"Da ne prejudiciram, mislim da je ponuda potpuno ispravna, limitirajući faktor je bio da se ne može ići ispod 50 eura po kvadratnom metru, ta cijena je i ponuđena“, izjavio je za medije Simović i dodao da je natječajem ponuđaču ostavljen rok od 90 dana, što ovisi od spremnosti investitora da li će u tim rokovima biti završeni pregovori.

Investicijski ciklus od osam godina vrijedan je 180 miljuna eura, s tim da će u prvoj fazi biti podignuti centralni objekti – hotel, SPA centar i marina, što su, kako navodi Simović, oni i prihvatili.

Simović je izrazio očekivanje da će pregovori biti uspješno završeni i da će, kako je navedeno u investicijskom planu, investitor već u ovoj godini početi izgradnju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram