Zatvori
Poslovni Puls
31/01/2013

Doznajte zašto s tvrtkom Qualia surađuju uspješne tvrtke poput Esplanade, B.net-a i Kolektive

Negdje ste čuli za pojam "Poslovne Inteligencije", ali Vam još uvijek nije sasvim jasno o čemu je riječ i zašto ga najuspješnije tvrtke obilato koriste? Ne brinite, niste sami - u nastavku doznajte što je "Business Intelligence" i kako Vam može pomoći da značajno unaprijedite svoje poslovanje bez obzira ima li Vaša tvrtka 5 ili 505 zaposlenika…

Ukratko, Business Intelligence (BI) je analitički proces koji sirove podatke transformira u relevantne, precizne i iskoristive strateške informacije.

BI tvrtkama pomaže uočiti skrivene obrasce, otkriti poslovne probleme i identificirati potentne mogućnosti skrivene u “sirovim” podacima. Nakon izrade prvih BI izvještaja reakcije su često “Zašto te informacije nismo i prije imali?“. Ironija je da su ih korisnici imali, no podaci nisu bili organizirani i prikazani na ispravan, informativan način. Bez ispravne vizualizacije podataka ostaju samo brojevi i potrošit ćete sate i sate kako biste ih razumijeli.

Možda niste niti svjesni, ali gotovo smo sigurni da i Vaša tvrtka koristi BI procese na ovaj ili onaj način. Svako jutro provjeravate prosjećenost Vaše web stranice na Google Analytics? To je poslovna inteligencija. Svaki tjedan za sebe ili nekog drugog pripremate Excel dokument koji prikazuje segment prodaje? Definitivno, poslovna inteligencija. Pratite Twitter i ključne riječi vezane za neki segment poslovanja kako biste na vrijeme prepoznali nove trendove? Ponovno, poslovna inteligencija. Pripremate se za godišnju Powerpoint prezentaciju poslovanja i prikupljate i objedinjujete podatke o prodaji, proizvodnji, ponovno prolazite kroz neke Važne e-mailove, čitate komentare na Faceboook stranici – da, sve to je poslovna inteligencija!

Hrvatsko softversko rješenje BusinessQ namijenjeno je malim, srednjim tvrtkama i obrtima koji si ne mogu priuštiti ulaganje od 100.000 eura za implementaciju klasičnih “napuhanih” sustava poslovne inteligencije – ali žele imati arsenal korisnih alata za izvještavanje koji će im pomoći unaprijediti poslovne procese i osnažiti cjelokupno poslovanje u ovim teškim kriznim vremenima.

clanak_v

BusinessQ posebnu pozornost posvećuje ugodnom korisničkom doživljaju, interaktivnosti s aplikacijom i podacima, brzoj implementaciji, niskoj cijeni i vizualizaciji podataka prema najboljim svjetskim standardima. Svi znamo da slike govore tisuću riječi pa pogledajte Galeriju slika s BusinessQ projekata. BusinessQ možete isprobati i na Demo stranici.

Uza sve to BusinessQ je web aplikacija i unutar vaše tvrtke je mogu koristiti svi zaposlenici! Za njega nije potrebno kupovati novi server, nije potrebno ulagati u dodatne licence bilo kojeg tipa – što ukupne troškove implementacije BI sustava maksimalno snižava.

Ukoliko se odlučite za implementaciju BusinessQ sustava u vašoj tvrtki, vrlo brzo postat ćete svjesni koliko su Vaše informacije bolje, točnije i pravodobnije. Povrat na ulaganje može se ostvariti već kroz nekoliko mjeseci, samim time što će zaposlenici koji su gubili vrijeme na ručnu izradu izvješća sada do njih dolaziti putem samo jednog klika mišem!

BusinessQ sustav koriste brojne istaknute uspješne hrvatske tvrtke, kako državne tako i privatne. S tvrtkom Qualia koja je razvila BusinessQ surađuju tvrtke poput Hrvatskog državnog arhiva, Esplanade, Kolektive, B.net-a, Tehnotrade-a, Croate i Wuestenrota.

Ukoliko još uvijek niste sigurni kako “Business Intelligence” može pomoći Vašoj tvrtci – slobodno nam se obratite na info@qualia.hr radi besplatne konzultacije ili više informacija potražite na www.qualia.hr.

Nudimo Vam i besplatni pilot projekt izrade izvještaja na Vašim podacima kao dokaz koncepta. Sigurni smo da ćete pomoću našeg BusinessQ softvera brzo kreirati vizualno privlačne i korisne izvještaje. Dopustite nam da Vas u tome podržimo, našim softverom, znanjem i brendom - te podignite kvalitetu Vašeg poslovnog upravljanja na jednu višu razinu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram