Zatvori
Poslovni Puls
25/01/2013

[VIDEO] Evo kako izgleda Ashton Kutcher u ulozi Stevea Jobsa

"Jobs", biografski indie film o preminulom osnivaču Applea Steveu Jobsu, s Ashton Kutcherom u naslovnoj ulozi, u kina dolazi 19. travnja...

Priča prati život jednog od najvećih informatičkih genija svih vremena od 1971. do 2000. godine, Scenarij je napisao Matthew Whitley, a projekt režirao Joshua Michael Stern (Swing Vote). U filmu glume i Dermot Mulroney, James Woods, Josh Gad, Lukas Haas i Ahna O'Reilly.

Open Road Films, kompanija koja je kupila prava na distribuciju filma prikazat će ga na zatvaranju ovogodišnjeg uglednog filmskog festivala Sundance (Utah).

Podsjetimo, Appleov osnivač Steve Jobs, koji je živio u srcu Silicijske doline, južno od San Francisca u Kaliforniji, umro je 2011. u 56. godini od raka gušterače koji mu je dijagnosticiran 2004.

"Bili smo kolege, na neki način i suparnici, ali i vrlo dobri prijatelji i to više od polovice naših života. Mogu reći da ne znam nikoga tko je imao takav enorman utjecaj na naš svijet i generacije koje dolaze kao što je to imao Steve Jobs", poručio je tada Jobsov veliki konkurent Bill Gates.

A prvi pogled na "Jobs" pogledajte u nastavku...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram