Zatvori
Poslovni Puls
14/12/2012

Na Badnjak s emitiranjem napokon kreće HRT4

Hrvatska televizija dobit će svoj četvrti, dugonajavljivan informativni program. HRT4 krenut će testno 21. prosinca, a u “punom pogonu” na Badnjak 24. prosinca...

Kako doznaje Jutarnji list, HRT4 je pilot-projekt za novi ustroj HRT-a kako ga je zamislio novi šef Goran Radman. Točnije, radit će ga Hrvatski radio, Hrvatska televizija i novi mediji, dakle bit će multimedijalan.

To je osnova kako je zamišljen novi program kojem će baza, naravno, biti informativne emisije, a i dokumentarci, no prvenstveno oni politički i koji prate aktualne društvene događaje. Vijesti će na njemu ići tijekom cijelog dana, no nemaju namjeru biti sami sebi konkurencija, podsebno ne središnjem Dnevniku HTV-a.

Dosta će se oslanjati na Regionalni dnevnik, Hrvatski radio bit će uključen sa svojim jačim emisijama. Lica HRT4, kao i sam program, bit će javnosti predstavljeni 19. prosinca.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram