Zatvori
Poslovni Puls
26/10/2012

Put po Hrvatskoj i susjednim zemljama samo uz Crno Jaje!

Put po Hrvatskoj i susjednim zemljama samo uz Crno Jaje...

Sarajevski hotel Herc**** očekuje Vas uz večeru dobrodošlice koja sadrži isključivo domaću bosansku hranu! Uz 55% popusta tu Vas očekuju 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe, uz doručak.

Nakon Sarajeva, vodimo Vas u Budimpeštu u Ramada Resort****! Uz ovu ponudu zabaviti će se cijela obitelj, djeca će uživati u Aquaworldu, mame u Oriental spa wellnessu a tate na kartingu! Za svakog ponešto i to uz popuste od 50%!

Kaže se: svugdje pođi, kući dođi. I zato Vas na kraju vraćamo u lijepu našu, gdje Vas očekuje prekrasno Lonjsko polje i Ekoetno selo Strug u srcu Posavine, uz tamburaše, doručak, večeru i razne dodatne aktivnosti te 50% popusta!

Svima koji i nakon ljeta žude za morem i obalom, preporučamo hotel Meteor iz Makarske**** uz 50% popusta za 2 osobe, te wellnessom, večerom i pićem dobrodošlice uz razne dodatne pogodnosti.

Ništa Vas neće bolje ugrijati u zimskim danima od toplih termalnih izvora Spa&Sport Resorta Sveti Martin! Apartmani Regina**** uz 50% popusta očekuju Vas uz 2 noćenja, doručak, izlet i bazene za 2 osobe!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram